About

Event & Productie

Of het nu gaat om de productie van een talkshow of de programmering op een festival of in een schouwburg: Macnack Verbindt kan een evenement voor jou van A tot Z organiseren. Van een sterke programmering tot het verzorgen van een op maat gesneden communicatietraject.

Social Media

Een succesvolle social media strategie draait o.a. om het spreken van de juiste taal met je doelgroep.
Macnack Verbindt kan zich uitstekend inleven in de behoeften van diverse doelgroepen en zet de kennis en ervaring graag in voor jouw event of onderneming.

Programmering

Dankzij creativiteit, jarenlange ervaring, en het veelzijdige netwerk, weet Macnack Verbindt een succesvol evenement neer te zetten. Macnack Verbindt weet wat jouw doelgroep nodig heeft en kan daarin de juiste mensen en organisaties met elkaar verbinden.

PR & Communicatie

Een succesvolle productie valt of staat met een goed PR- en Communicatietraject. Macnack Verbindt begrijpt niet alleen de taal en de behoefte van jouw doelgroep, maar spreekt deze ook. Dit wordt omgezet in een effectief voor- en natraject als promotie voor jouw evenement.

natalja zitzakfoto

Een event door Macnack Verbindt

Een evenement neerzetten is één ding, maar een succesvol evenement organiseren waar jouw gasten over doorpraten en in hun behoefte voorziet, dat is een vak apart.

Macnack Verbindt inspireert jouw gasten niet alleen tijdens het event, maar ook daarna. Door de juiste verbindingen te leggen tussen professionals die iets voor elkaar kunnen betekenen, bijvoorbeeld. En door het evenement zowel in het voor- als natraject te vertalen in een PR- en communicatietraject die de taal spreekt van jouw doelgroep.

Over Natalja

Natalja Macnack is goed in het verbinden van mensen en organisaties. Dit lijkt eenvoudig, maar de kunst ligt in de vaardigheid om snel verbindingen te kunnen zien en deze vervolgens te vertalen naar de wensen van de opdrachtgever én de behoeften van de doelgroep. In haar jaren als event- en communicatieprofessional heeft Natalja veel tijd geïnvesteerd in het ontmoeten van mensen in uiteenlopende vakgebieden: van de kunst- en cultuursector tot de grote corporate bedrijven.

Met meer dan tien jaar ervaring in events en communicatie, begrijpt Natalja Macnack niet alleen de taal van jouw doelgroep, maar ze kan hem ook spreken. Dankzij haar grote en veelzijdige netwerk, weet ze precies de juiste personen en organisaties van daar uit met elkaar te verbinden.

Haar kracht ligt in een scherp oog voor kansen en talent en in het verbinden daarvan op de juiste plekken, op de juiste momenten en met de juiste personen of organisaties. Deze vaardigheid zet ze met liefde in om mensen op kleine of grotere schaal bij elkaar te brengen binnen een op maat gesneden concept. Natalja’s missie: de personen en organisaties uit haar kleurrijke netwerk met elkaar en daar buiten verbinden, zodat zij op hun beurt weer iets voor elkaar kunnen betekenen.

 

”De juiste verbinding leggen genereert positieve energie en maakt de wereld weer een stukje mooier. Zowel voor mij als voor de ander. Daarom doe ik wat ik doe…verbinden”, aldus Natalja.

NM-0822